En ny hverdag

Hverdagen er for alvor gået i gang her på Peter’s House og vi volontører har haft vores første undervisningstime. Vi er nu blevet sat godt ind i, hvordan vores hverdag skal fungere samt, hvilke opgaver vi hver i sær har.
Vi underviser børnene i engelsk, når de kommer hjem fra skole. Nogle af de ældste børn på børnehjemmet bliver kun undervist på engelsk i skolen, hvilket de fleste har meget svært ved. Opgaverne og lektierne bliver ikke forklaret på deres modersmål (Kiswahili), derfor forsøger vi, at hjælpe dem med deres lektier, når de kommer hjem fra skole. Vi håber på, at vores undervisning i engelsk kan være et brugbart supplement til den undervisning, de får i skolen - at det forhåbentligt, vil gøre det nemmere for dem at klare sig i skolen...

Når jeg ikke underviser børnene, er der tid til at lege og spille spil med børnene. Det er helt fantastisk at opleve, hvor meget energi og glæde de hver dag møder én med. Der skal blot en lille bold til at underholde dem i flere timer… Hvor kan man lære meget af de små guldklumper!






Kommentarer

  1. Tak for dine dejlige tanker min skattepige. Godt at høre beskrivelse omkring jeres hverdag på børnehjemmet.. knus

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag